onsdag den 24. november 2010

Windows Phone 7 Retssag API Walkthrough

Windows Phone 7 Trial Mode funktionalitet er en magt og simpelt værktøj. For dem kender tillader Windows Phone Marketplace for udviklere at liste deres ansøgninger på tre måder: Fri, Køb og Prøv-før-Buy. For at være mere salgbare, er det normalt en bedre mulighed for at tilbyde kunderne muligheden for at afprøve en ansøgning, før de giver dig deres hårdt tjente penge. En anden forskel mellem denne tilgang og anden telefon markedspladser er brugerens oplevelse for at forbedre deres app fra forsøg til den fulde version. Det er en simpel to-klik proces, at et enkelt klik opgradere, den anden for at bekræfte købet.

Gennemførelse af prøveinstallation koden er en meget ligetil øvelse. Her er et eksempel:

Microsoft.Phone.Marketplace.LicenseInformation licens = ny Microsoft.Phone.Marketplace.LicenseInformation ();

offentlige streng ApplicationTitle
{

{
if (license.IsTrial () true)
{
tilbagevenden "Min App (Trial Version)";
}
andet
{
afkast "Min App";
}
}
}

Ovenstående eksempel viser, hvordan vi kan ændre den måde, hvorpå app opfører sig i en forsøgsperiode bruger versus en fuldt licenseret bruger. I dette tilfælde er vi ændrer anvendelse afsnit i ca. En retssag bruger vil se "Min App (Trial Version)" øverst på deres skærm og et fuldt licenseret bruger vil se "Min App". Ikke meget begrænsende, jeg kender, men det viser hvor let det er at gennemføre dette i din kode.

Koden gennemførelse er enkel, fordi Microsoft gør meget af det tunge løft her. Den Microsoft.Phone.Marketplace.LicenseInformation klassen bruger Microsofts Zune Marketplace for at kontrollere licensen er installeret på telefonen. Den returnerer sandt, hvis licensen er en prøveversion, og falsk hvis det er den fulde version. Dette efterlader udvikleren at tilbringe skrive kode og polering brugerens oplevelse snarere end at skrive deres egen licens tjenester eller skrive en fuldstændig separat prøveversion af deres ansøgninger.

Ingen kommentarer: